KARS / SELİM - SARIGÜN ORTAOKULU

SARIGÜN ORTAOKULU

SARIGÜN KÖYÜ SARIGÜN KÜME EVLERİ OKUL BLOK NO: 4 SELİM / KARS
Vizyon
BAŞARIYI, AYDINLIĞI KENDİMİZE ŞAFAK KADAR YAKIN BİLİP; CEHALETİ, MİSKİNLİĞİ YILDIZLAR KADAR UZAK TUTMAK TEK İDEALİMİZ
Misyon
Okulun sosyo-kültürel ve ekonomik yapısı dikkate alınarak eğitim ve öğretim programını en etkili ve verimli bir şekilde uygulamak. Demokratik, insan haklarına saygılı Hoşgörülü, benliğine ve milletine bağlı Atatürk İlke ve İnkılaplarının Savunan bireyler yetiştirmek temel işlemimizdir.
Başarılar
2013-2014 Eğitim Öğretim yılında iki öğrencimiz Ardahan Fen Lisesine yerleşmiştir. 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında iki öğrencimiz Fen Lisesine yerleşmiştir.iki öğrencimiz sağlık lisesine yerleşmiştir.2016/2017 Eğitim Öğretim yılında 1 öğrencimiz Fen Lisesine 3 öğrencimiz Anadolu Lisesine yerleşmiştir.
Öğretim Şekli :tam gün
08/50-15/35
kalorifer
Ulaşım
Her gün ilçeye köy arabaları kalkmaktadır. Okulumuz öğretmenleri öğretmen servisi ile gidiş geliş yapmaktadır.
Okulumuzda taşımalı eğitim bulunmaktadır.
Sarıgün Köyü Selim/KARS
İl merkezine 55km. ilçe merkezine 25 km. dir.